Δείτε ζωντανά το συνέδριο

Ημερολόγιο

<<  <  Μάρτιος 2022  >  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Social Networks

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης

Συνδιοργανωτές

 

 

Εγγεγραμένοι

Υποψήφιες Εργασίες

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνέδριου Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης, ανακοινώνει ότι, λόγω των συνεχιζόμενων μέτρων κατά της πανδημίας, θα πραγματοποιήσει το συνέδριο εξ ολοκλήρου διαδικτυακά την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαίου 2021. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Απευθύνεται εκτός από τους/τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, σε πτυχιούχους και φοιτητές ΤΕΦΑΑ, σε γονείς, σε μαθητές, και σε κάθε αλλο ενδιαφερομενο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίζονται μέχρι και την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, μέσω της φόρμας:


http://physed.pdekritis.gr/index.php/el/eggrafes/eggrafi-sto-synedrio-parakoloythisi

Στις εργασίες του έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα συζητήσουν σημαντικά θέματα της σχολικής φυσικής αγωγής και της αθλητικής επιστήμης, όπως η παιδαγωγική της Φυσικής Αγωγής (Φ.Α.), η ειδική και προσαρμοσμένη Φ.Α., η διά βίου άσκηση για υγεία και ποιότητα ζωής, οι προοπτικές ανάπτυξης και οι νέες προκλήσεις της επιστήμης της Φ.Α. στην Κρήτη, η φυσική δραστηριότητα και σχολικές αυλές κλπ.
Παράλληλα θα διοργανωθούν ιστοσεμινάρια (e-workshops) για το δομημένο διάλειμμα, για την διαχείριση των συγκρούσεων στο σχολείο, για την διδακτική του ελληνικού παραδοσιακού χορού και για την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο.


Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου αναμένεται να ανακοινωθεί στις 30 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα.

    • Οι εργασίες που υποβάλλονται στο Συνέδριο πρέπει να είναι πρωτότυπες. Οι συγγραφείς δεσμεύονται με την υποβολή μιας εργασίας, ότι δεν έχουν δημοσιεύσει ή υποβάλει προς δημοσίευση, αυτούσια την εργασία ή παραλλαγή της αλλού.
    • Καθένας μπορεί να συμμετέχει με μία έως δύο εισηγήσεις ή με ένα έως δύο εργαστήρια ή με μία εισήγηση και ένα εργαστήριο, είτε μόνος είτε ως συνεισηγητής.  Η μέγιστη διάρκεια των προφορικών εισηγήσεων είναι 15 λεπτά. Θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση στο τέλος κάθε συνεδρίας.
    • Οι εργασίες  θα τεθούν στην ανώνυμη κρίση δύο ανεξάρτητων κριτών της Επιστημονικής Επιτροπής, στη βάση της επιστημονικής δεοντολογίας, της ποιότητας και της πρωτοτυπίας τους και όσες πληρούν απολύτως τις προδιαγραφές του Συνεδρίου (περιεχόμενο και μορφοποίηση) θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο και θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικά πρακτικά (με ISBN).
    • Για υποδείγματα υποβολής εργασιών ή  αναρτημένων ανακοινώσεων, ανάρτησης εργασιών, εργαστηρίων και καλών διδακτικών πρακτικών, ενημερωθείτε εδώ:


    • Για την υποβολή των εργασιών, χρησιμοποιήστε τη φόρμα:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης, αποφάσισε να διοργανώσει παράλληλη δράση με θέμα:

«ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΡΧΕΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ».

Βασικός στόχος της δράσης είναι η συλλογή και αξιοποίηση του αρχειακού υλικού από φωτογραφίες και έντυπα που υπάρχει στην Κρήτη και η δημιουργία μιας έκθεσης φωτογραφίας και ενός ηλεκτρονικού λευκώματος.

Απώτερος στόχος της δράσης είναι η επαναφορά «αναμνήσεων και δράσεων» μέσω της φωτογραφίας από τις τελευταίες δεκαετίας της Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στην Κρήτη, οι οποίες θα παρουσιάζουν την εξέλιξη της Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού.

Σας ενημερώνουμε ότι η Φόρμα Εγγραφής - Παρακολούθησης για το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης της ΠΔΕ Κρήτης, έχει ανοίξει.

Στο συνέδριο δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής ούτε για τους εισηγητές ούτε για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Εγγραφές για παρακολούθηση του Συνεδρίου γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30 Απριλίου 2021.

Οι εισηγητές πρέπει επίσης να εγγραφούν απαραιτήτως, αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποδοχής της εργασίας τους.

Στους συνέδρους παρέχεται:
    > Βεβαίωση Συμμετοχής

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι έχουν ήδη κάνει εγγραφή στο συνέδριο, δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την διαδικασία.